BankCode

BankCode 2021

2021 első félévében harmadik alkalommal kerül megrendezésre a középiskolásoknak szóló BankCode tanulmányi verseny. A Magyar Nemzeti Bank Pénzmúzeuma és a Pénziránytű Alapítvány közös szervezésű versenyének célja, hogy a tanulóknak alkalmuk nyíljon tesztelni pénzügyi tudásukat, és megmérettetni magukat egy színvonalas verseny keretei között. 
A versenyre 3 fős diákcsapatok jelentkezhetnek, akik munkáját saját felkészítő tanáruk segíti. A felkészüléshez szükséges összes háttéranyagot a Pénziránytű Alapítvány ingyen biztosítja, ezek a tananyagok a Pénziránytű Alapítvány honlapján elérhetőek (https://penziranytu.hu/).

A 2021-es BankCode tanulmányi versenyre a www.bankcode.hu weboldalon lehet regisztrálni 2021. február 19-ig. A csapatokat a csapatkapitány regisztrálja a csapatnév és a csapattagok adatainak megadásával a regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével.

A versennyel kapcsolatos információkat (jelentkezés feltételei, folyamata, a verseny lebonyolítása) a honlap tartalmazza, valamint további információkat  www.bankcode.hu címen lehet kérni.