Bázisiskolák

Pénziránytű Bázisiskola Program

A Pénziránytű Alapítvány a Mastercarddal együttműködésben útjára indította országos Bázisiskola Programját, melynek keretében az ország hat régiójában ingyenes, pénzügyi tudatosságot fejlesztő foglalkozások és modern tanárképzés várja az általános- és középiskolás diákcsoportokat és a pedagógusokat.

A bázisiskolák Pénzügyi Tudás Otthona tantermeiben 45 és 90 perces modern, interaktív foglalkozások várják a pénzügyi tervezés és korszerű pénzkezelés iránt érdeklődő 7-12. osztályos diákcsoportokat. A pénzügyi nevelésre nyitott tanárok pedig ingyenes, akkreditált, szakmai és módszertani képzést is kaphatnak.

Az érdeklődő diákcsoportok és tanáraik a lakhelyükhöz legközelebb eső bázisiskolát közvetlenül megkeresve kaphatnak tájékoztatást az élményórák aktuálisan választható időpontjairól, illetve a 40 órás blended tanárképzésre való jelentkezésről.

DEBRECEN:  Debreceni SZC Bethlen Gábor Közgazdasági Technikum

Diákfoglalkozások áprilisban és júniusban 2-2 napon egész délelőtt, valamint előre egyeztetett egyedi időpontokban. Jelentkezési információk, részletek az iskola honlapján, amely fent, az iskola nevére kattintva érhető el.

DUNAÚJVÁROS:  Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium

Diákfoglalkozások hétfőtől péntekig 8.00-16.00 óráig az egyedi igényekhez igazítva. Jelentkezési információk, részletek az iskola honlapján találhatók, amely fent, az iskola nevére kattintva érhető el.

GYŐR:  Győri SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

Diákfoglalkozások hétfőtől péntekig 8.00-14.00 óráig az egyedi igényekhez igazítva. Jelentkezési információk, részletek az iskola honlapján találhatók, amely fent, az iskola nevére kattintva érhető el.

KISÚJSZÁLLÁS:  Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Technikum, Általános Iskola és Óvoda

Diákfoglalkozások az alábbi napokon és beosztásban érhetők el: hétfőn és pénteken reggel (7:50-10:25.), kedden, szerdán és pénteken délelőtt (10:40-13:15.). Jelentkezési információk, részletek az iskola honlapján találhatók, amely fent, az iskola nevére kattintva érhető el.

SZEGED:  Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Technikum

Diákfoglalkozások péntekenként, valamint június 13-14-15-én 10.00, valamint 12.00 órai kezdéssel. Jelentkezési információk, részletek az iskola alábbi oldalain érhetők el:  Diákfoglalkozások LEÍRÁSA, JELENTKEZÉS diákfoglalkozásokra, TANÁRKÉPZÉS.

VESZPRÉM:  Veszprémi SZC Bethlen István Közgazdasági és Közigazgatási Technikum

Diákfoglalkozások általában szerdán és szombati munkanapokon (egyedi igények figyelembevételével). Jelentkezési információk, részletek az iskola honlapján találhatók, amely fent, az iskola nevére kattintva érhető el.

A Pénziránytű Bázisiskola Program fő célja, hogy a pénzügyi nevelés modern eszköztárát minél több diák számára elérhetővé tegye azáltal, hogy a diákok lakhelyéhez közel is lehetőséget teremt a mindennapi pénzügyi tudáshoz szükséges ismeretek elsajátítására.